Nieuws/Entertainment
871051
Entertainment

'Je moet altijd telefoons uit de buurt houden, haha!'

Dave Roelvink: '2014 was een grote les'

Dave Roelvink weet het zeker: een jaar als 2014, dat nóóit meer. "2014 is één grote les geweest en ik heb veel geleerd van dit jaar." Zoals bijvoorbeeld: kijk uit met telefoons...

Dave en vaderlief Dries blikken in Life 4 You terug op een voor hen nogal veelbewogen jaar, waarin Dave betrokken raakte bij de roof van de spullen van een miljonairsfamilie en de uitgelekte seksfilmpjes met de dochter des huizes.

Maar, verzekert Dave, het is hem allemaal niet in de koude kleren gaan zitten. Sterker nog, hij heeft zelfs één en ander geleerd. "Je moet altijd telefoons uit de buurt houden, haha! En hoe je bij bepaalde situaties beter moet opletten."

Met een rugzakje vól kennis en ervaring hoopt hij op een nieuw begin in 2015, want: "Overal waar ik kom is dat het enige wat er gezegd wordt, daar heb ik weinig trek meer in." Hij hoopt dat muziek een kentering zal betekenen in zijn leven en zijn imago en volgt sinds een paar maanden een heuse dj-cursus. De eerste boekingen zijn al in de pocket, dus hoopt Dries van harte dat Dave binnenkort niet meer bij hem hoeft aan te kloppen voor geld... "Het gaat lekker", zegt de kersverse dj monter. "Ik heb echt een soort van passie gevonden. Ik beloof een goed jaar in 2015!"