Nieuws/Entertainment
871052
Entertainment

Ed Sheeran speelt Cupido voor Taylor Swift

Taylor Swift beweert bij hoog en laag een dolgelukkige vrijgezel te zijn én te willen blijven, maar daar heeft haar maat Ed Sheeran verder geen boodschap aan.

Taylor werd recentelijk gelinkt aan The 1975-rocker Matthew Healy en werd zoenend gespot met hartsvriendin en huisgenoot Karlie Kloss, maar houdt kranig vol single te zijn. Ze wordt doodmoe van alle geruchten over haar naar eigen zeggen niet bestaande liefdesleven en had voor haar 25ste verjaardag dan ook maar één wens: "Dat jullie stoppen met zeggen dat al mijn vrienden met mij daten!", schreef ze op Twitter.

Dat vond Ed een heel stom cadeau, zegt hij tegen Now magazine. Wat Taylor volgens hem nodig heeft is Orlando Bloom. Want dat is wel zo praktisch... "Hij is hartstikke leuk én ze wonen in hetzelfde appartementencomplex. Ik hoop dat de vonk vanzelf overspringt."

Ed vindt zelf dat hij er kijk op heeft, want hij speelde ook Cupido voor zijn andere goede vriendin Courteney Cox en haar Johnny, die inmiddels verloofd zijn. "Ik ga veel uit en ontmoet veel mensen en nodig mijn vrienden uit op huisfeestjes. Op één van die huisfeestjes nam ik Johnny mee en stelde hem voor aan Courteney. Aan het eind van de avond ging ik naar huis en hij niet", vertelt hij trots.