Nieuws/Entertainment
871169
Entertainment

'Alle vaste personages terug in A'dam-EVA 3'

Alle vaste personages uit de serie keren terug in het derde seizoen van A'dam-E.V.A. Dat hebben de makers zaterdag laten weten. Zondagavond is de laatste aflevering van de tweede reeks te zien op NPO3.

A'dam-E.V.A. gaat over verbindingen die mensen in het moderne leven met elkaar aangaan. De hoofdpersonages zijn Adam en Eva (Teun Luijkx en Eva van de Wijdeven), die in het tweede seizoen proberen te wennen aan hun rol als ouders. In reeks 3 gaat ook het homokoppel Harm-Jan en Jerom (Rick Paul van Mulligen en Rutger Remkes) proberen vader te worden en starten zij de zoektocht naar een draagmoeder.

Voor de uitvoeringen van de titelsong gaan regisseur Norbert ter Hall en scenarist Robert Alberdingk Thijm de komende tijd nieuwe verrassende zangers benaderen. Het themanummer 'Ik kan blijven kijken' wordt elke aflevering door een andere artiest uitgevoerd. In het tweede seizoen kwamen onder anderen Huub van der Lubbe, Paul de Leeuw en Wouter Hamel aan bod.

Voor serie 3 hopen zij onder anderen Typhoon, Willeke Alberti en Jet Rebel te kunnen strikken. De opnames van de derde reeks vinden in het voorjaar plaats. A'dam-E.V.A. 3 moet in 2016 op televisie te zien zijn. De serie is een fenomeen, door het hele land zijn er allerlei cafés waar mensen elke zondagavond afspreken om samen te kijken.