Nieuws/Entertainment
871641
Entertainment

Dr. Luke gebruikt kaart Kesha als bewijsstuk

Dr. Luke komt met nieuw bewijs in de rechtszaak tussen hem en Kesha. Een verjaardagskaart van de zangeres toont aan dat het niet altijd haat en nijd is geweest tussen haar en de producer.

Kesha heeft producer Dr. Luke een verjaarsdagkaart gestuurd waarin ze duidelijk te kennen geeft onder de indruk te zijn van de producer. De twee klagen elkaar aan, maar lijken niet altijd op slechte voet te hebben gestaan.

"Je wordt elk jaar steeds hotter", zo schreef Kesha in 2009 op de kaart, waarmee niet de indruk wordt gewekt dat er misbruik in het spel is stelt Dr. Luke. Ook bedankte ze hem voor het waarmaken van haar 'wildste' dromen en sloot ze af met 'I LOVE YOU'.

Dr. Luke brengt dit bewijsstuk in bij zijn rechtszaak tegen de zangeres voor laster en afpersing. De popster klaagt Dr. Luke op haar beurt aan wegens misbruik. Onder de bewijsstukken van Dr. Luke bevindt zich ook een e-mailbericht van Kesha's moeder waarin ze hem belooft er altijd voor hem te zijn, zoals hij er ook altijd voor Kesha en haar is geweest.

Kesha's moeder heeft echter op haar beurt ook Dr. Luke aangeklaagd. Ze zou een posttraumatische stress-stoornis hebben opgelopen doordat hij haar dochter zou hebben verkracht.

Kijk hier voor een foto van de verjaardagskaart.