Nieuws/Entertainment
871643
Entertainment

Kesha en producer klagen elkaar aan

De relatie tussen Kesha en haar producer Dr. Luke is allesbehalve harmonieus te noemen. De zangeres klaagt haar producer aan wegens misbruik. Op zijn beurt klaagt hij haar aan wegens afpersing,

Dat meldt TMZ. Volgens de zangeres heeft Dr. Luke haar al sinds haar achttiende misbruikt. Hij zou haar dronken gevoerd hebben en drugs hebben gegeven om haar remmingen weg te nemen. Eén keer heeft hij Kesha pillen gegeven waardoor ze helemaal van de wereld was en de volgende dag naakt in zijn bed wakker werd, zo beweert ze.

Kesha beschuldigt de producer verder van fysiek en verbaal geweld. Hij zou haar geslagen hebben en haar hebben uitgescholden. Ze vraagt de rechter onder meer om haar contract met Dr. Luke te laten ontbinden.

Luke heeft gereageerd door de zangeres aan te klagen. Volgens hem verzint ze van alles om onder haar contract uit te komen. Ook zou ze geprobeerd hebben hem af te persen door te dreigen leugens over hem te vertellen aan een blogger. Kesha's moeder Pebe zit volgens Luke achter de valse aantijgingen.