Nieuws/Entertainment
871730
Entertainment

’Onze bijzondere kerstnacht met papa’

Kerst zonder Hazes valt kinderen nog altijd zwaar

Roxeanne en André jr. Hazes denken met liefde terug aan de jaren waarin ze nog kerst konden vieren met hun vader André. Die herinneringen aan wat ooit was, blijven de kinderen Hazes hun levenlang bij. Evenals het gemis.

"Altijd nog zie ik zijn plek aan de kersttafel, die leeg blijft", zegt Dré jr. over de liefdevolle, maar emotionele dagen die het gezin deze week beleeft.

"December blijft een zware maand. En dit jaar is het ook nog eens allemaal anders dan anders. Want voor het eerst, in elk geval sinds papa’s overlijden, zijn we met zijn allen thuis. Dat zal, misschien nog erger dan anders, het gemis aan hem versterken. Want ik mis met Kerstmis nog altijd iemand aan tafel. Ons gezin is niet compleet zonder hem en dat blijft pijn doen."

Vol liefde blikken ze dan ook terug op die bijzondere Kerst in Amerika, vertelt Roxeanne, waar alles zo mooi versierd was. "Dan reden we naar een prachtig versierde buurt en liepen we in zo’n kerstnacht te zwalken door de straten, als dieven in de nacht. Superspannend natuurlijk, want we hoorden natuurlijk gewoon in bed te liggen en we waren altijd wel een beetje bang dat we als kleine inbrekertjes door de politie werden betrapt. Gouden herinneringen nu hij er niet meer is..."

Lees hier André jr. en Roxeanne's gouden herinneringen aan Kerst met vader Hazes