Nieuws/Entertainment
871764
Entertainment

Mariah viert kerst zonder ex

Mariah Carey is teruggekomen op haar plannen om met haar ex Nick Cannon kerst te vieren. Eerder wilde de zangeres haar gezin compleet hebben tijdens haar geplande kerstfeest in Colorado.

Mariah Carey nodigde daarom haar ex-man Nick Cannon uit om met haar en hun tweeling rond de kerstboom te gaan zitten. "Dat was het originele plan. Maar Mariah heeft Nick nu gevraagd niet te komen", meldt een bron aan E! News. Na een intensieve scheiding gingen de twee pas weer vriendelijk met elkaar om, maar dat ging bij Thanksgiving weer mis. "Ze hebben samen Thanksgiving gevierd, maar ze hebben toen gevochten."

De scheiding en ruzies met Cannon zou Carey zoveel stress hebben opgeleverd dat ze niet in vorm was op het podium. "Ze houdt hem verantwoordelijk voor de negatieve media-aandacht die ze kreeg na haar recente optredens", zegt de bron. "De stress met het vechten en huilen heeft zeker invloed gehad op haar gemoedstoestand, haar hoofd, haar stem en haar kracht op het podium. Het heeft haar van streek gemaakt."

Cannon wil geen gehoor geven aan de oproep: "Hij zegt dat hij toch komt." Mochten de twee toch samen kerst vieren dan zal dat de laatste keer zijn, volgens de insider. "Het wordt te moeilijk voor haar." Carey is inmiddels al in Colorado waar ze gespot werd in een glamoureuze outfit in gezelschap van haar beveiligers.