Nieuws/Entertainment
872170
Entertainment

Organisator weet van niets

Christina Curry 'gedrogeerd'

Update 21:00 - Christina Curry is dit weekeinde slachtoffer geworden van een feestganger die iets in haar drankje heeft gedaan. Dat laat ze op Twitter weten.

De dochter van Patricia Paay en Adam Curry schrijft in een tweet: "Iemand heeft dus echt wat in mijn drankje gedaan vannacht. Enge mensen op de wereld." Het gebeurde tijdens een jubileumborrel van modebedrijf MY BRAND. Al te veel aandacht wil Christina er niet aan besteden. "Het kan gebeuren. Het is gebeurd. Punt!"

Wat de brunette precies heeft gemerkt van het drankje en of ze aangifte heeft gedaan, is niet bekend. Haar volgers willen ook meer weten van het incident en vragen zich af wat er dan in haar drankje werd gedaan.

"Een rietje?", vraagt een lollige volger. Andere twitteraars waarschuwen Christina dat je nooit je drankje onbeheerd achter moet laten.Verklaring

MY BRAND, het bedrijf dat de borrel organiseerde, heeft zich inmiddels gedistantieerd van Christina's relaas. "Wij hebben dit weekend ons 5-jarig bestaan gevierd als een besloten feest waar we onze relaties wilde bedanken voor hun steun de afgelopen jaren. Het is totaal niet de bedoeling geweest om op een mogelijke manier negativiteit toe te laten op dit event en hopen daarom ook dat mevrouw Curry zich goed maakt. Als liefde een drug is, zijn we schuldig maar alles behalve dat willen wij ons graag hier van distantiëren", meldt een woordvoerder.

Dat men zich niet kan vinden in Christina's verhaal, bleek wel toen het modebedrijf op Twitter een 'grapje' van cabaretier Guido Weijers als 'favoriet' aanmerkte. Christina reageerde woedend op zowel Guido's tweet als het feit dat de tweet de goedkeuring van het bedrijf kennelijk wel kon wegdragen, maar verwijderde al snel haar tweets. Het bedrijf heeft de 'digitale aanbeveling' van Guido's opmerking inmiddels ongedaan gemaakt.

 

Ow... klote.... @chrissiecurry ze had me door... http://t.co/hOgC0hCXKw — Guido Weijers (@guidoweijers) 22 december 2014