Nieuws/Entertainment
872211
Entertainment

Rouwende Irene Moors zet dapper door in Life 4 You

Irene Moors verloor woensdagnacht haar vader Bert, maar was toch van de partij bij Life 4 You. "Ik wil niet in een hoekje gaan zitten huilen", zegt ze geëmotioneerd.

Bert, die 77 jaar is geworden, was een groot fan van het programma, dus voor hem wilde Irene koste wat kost 'gewoon' haar werk doorzetten. Maar natuurlijk niet zonder "haar lieve vadertje" eerst te herdenken.

"Afgelopen week is mijn vader overleden. Sorry, ik moet even slikken... Het is heftig. Hij is ruim zeven weken ziek geweest. Het was loodzwaar, want hij ging het niet redden", zegt ze met tranen in haar ogen.

Maar Irene herpakt zich dapper en vervolgt: "Hij heeft een mooi leven gehad. Hij ging vroeg met de VUT, hij heeft veel gezien van de wereld. Hij was heel gezond. Twee maanden geleden stond hij nog te tennissen. Er is hem veel leed bespaard gebleven. Je vader veriezen is zwaar, je zit niet van 'tralala', maar ik wil niet in een hoekje gaan zitten huilen."

Irene weet zeker dat haar vader dat ook niet had gewild en daarom is ze vandaag van de partij in Life 4 You, legt ze uit. "Mijn vader was van 'vooral doorgaan!'. Je moet niet zeuren. Hij was dol op gezelligheid en hield daarom zo van dit programma. Ik heb er toch veel zin in vandaag, dus laten we beginnen!", sluit ze glimlachend af.