Nieuws/Entertainment
872216
Entertainment

'Duitse blondine ligt op de loer bij RTL'

Concurrentie voor Sylvie Meis?

Ligt er geduchte concurrentie op de loer voor Sylvie Meis in de vorm van een mooie blonde Duitse? "Zij heeft een hogere aaibaarheidsfactor en is jaren jonger..."

Lena Gercke is in beeld voor een rol in de RTL-show Let's Dance, melden Duitse media. Die wordt gepresenteerd door Sylvie Meis. De 36-jarige presentatrice is al bezig geweest met de voorbereidingen - het maken van een trailer - voor het achtste seizoen in maart 2015 van de show bij onze oosterburen.

Sylvie is voor het vierde jaar de vrouw in de spotlights van de dansshow, die zij ging presenteren nadat ze zelf tweede werd. En nu komt Lena In beeld. Wat haar rol zal worden is nog niet duidelijk, maar in Duitsland wordt volop gespeculeerd.

"Lena is 26 jaar en een van de nieuwe paradepaardjes van RTL. Dezelfde zender die Sylvie groot maakte", schrijft Gala. De 'concurrente' wordt door het blad geprezen: "Ze krijgt meer sympathie van de kijkers en is tien jaar jonger (...) Voor Sylvie wordt de plaats op het grote podium steeds kleiner."

Lena zit momenteel in de jurystoel bij Das Supertalent, die eerder was opgewarmd door Sylvie. Gala suggereert ook nog dat het zou liggen aan "imagoschade" die Sylvie heeft opgelopen door de spraakmakende scheiding van Rafael en de ruzies met haar voormalig beste vriendin en Rafaels nieuwe geliefde Sabia.