Nieuws/Entertainment
872310
Entertainment

Topacteur geeft complimentje aan George Clooney

Jamie Foxx wil geen relatie door pers

Een leuk meisje, een serieuze relatie en uiteindelijk een ring om zijn vinger? Niets voor acteur Jamie Foxx. Hij blijft liever vrijgezel.

Jamie Foxx pakt de ene na de andere filmrol, heeft twee mooie dochters en genoeg geld om zijn hele familie in huis te nemen. Het enige wat er nog ontbreekt is een leuke dame om al dat geluk mee te delen... Zou je denken! Jamie Foxx hoeft er zelf niets van te hebben.

Hij vindt dat een relatie voor een bekende persoon al snel 'een vies luchtje' krijgt onder invloed van de media. "Er komt een enorme druk op je schouders van zodra je in Hollywood begint te daten of gaat trouwen", zegt hij tegen HLN. "Maar het wordt pas écht moeilijk vanaf het moment dat de pers op de hoogte is."

Hij ziet het sowieso al niet zo zitten om de rest van zijn leven met dezelfde persoon door te brengen. Daarom vindt Jamie dat George Clooney het goed heeft aangepakt door op zijn 53e pas voor het eerst in het huwelijksbootje te stappen met Amal Alamuddin.

Grappend: "Hij heeft toch niet zo heel veel jaren meer te gaan. Stel dat hij op zijn twintigste getrouwd was, dan zat hij nog vijftig jaar met dezelfde persoon opgescheept. Op je vijftigste heb je gelukkig nog hooguit twintig jaar te gaan", besluit hij lachend.