Nieuws/Entertainment
872392
Entertainment

Drummer AC/DC: 'Moordenaar? Onzin!'

Voormalig drummer Phil Rudd van de band AC/DC vindt alle aanklachten omtrent drugs en zelfs doodsbedreigingen maar onzin. Hij gaat dan ook vrolijk door met zijn oude leventje: de wereld over vliegen, elke avond seks en een middagje vissen...

De 60-jarige rocker wordt beschuldigd van het bezit van drugs en doodsbedreigingen. Hij hield zich maandenlang stil, maar vertelt aan ONE News dat de aanklachten 'belachelijk' zijn.

Phil Rudd voelt zich als 'een grote kaasbal, terwijl de ratten zich om zich heen verzamelen om een stukje te nemen'. Maar dat hoort volgens de drummer op leeftijd bij het leven van een artiest.

In eerste instantie werd Rudd verdacht van betrokkenheid bij twee moorden, maar die aanklachten werden binnen 24 alweer ingetrokken. Toch kan dit soort nieuws de carrière van de gepassioneerde drummer kapotmaken. Rudd wil juist zo snel mogelijk weer terug naar zijn band.

"Ik ga terug naar AC/DC, het interesseert me niet wie dat wel of niet leuk vindt", vertelt hij stellig. "Ik ben geen slechte man. Mensen luisteren gewoon naar de verkeerde mensen."

Op 5 mei 2015 treedt AC/DC op in het Arnhemse Gelredome. Met of zonder Rudd - dat zal later moeten blijken.