Nieuws/Entertainment
872489
Entertainment

Kendall Jenner natuurtalent op racebaan

FOTO- Kendall Jenner heeft haar talenten als racecoureur op de proef kunnen stellen tijdens een dagje racen met haar vader en broer.

Dat laat het gezin zien op Instagram.

Het 19-jarige model mocht naar hartenlust het wagenpark van Jenner Racing, het raceteam van vader Bruce en haar twee halfbroers Burt en Brandon, uitproberen. "Ze heeft overal in gereden vandaag. Van 125 cc karts tot autocrossen in een Porche en nu de oude Jenner Racing Lamborghini Super Trofeo!", schrijft Burt bij een foto op zijn Instagram. En dat ging haar volgens hem goed af: "Ze is een natuurtalent!"

Kendall kon het niet laten de stoere racelook toe te voegen aan haar eigen Instagram. "Game Face", schrijft ze bij een gelikte selfie van in een helm gehulde Kendall. Burt zelf reed nog een rondje mee met zijn vader, waar hij volgens zijn melding op Instagram niet erg gerust op was: "Vermoord me alsjeblieft niet pa."

Voormalig olympisch atleet Bruce Jenner rijdt al sinds de jaren tachtig mee in verschillende races. Vorige maand deed hij met zijn zoon nog mee aan de beruchte woestijnrace Baja 1000, maar ze moesten wegens pech de race staken.