Nieuws/Entertainment
872758
Entertainment

Marco Borsato 'The Coach of Holland'

O'G3NE wint The Voice of Holland 2014

Na een maandenlange strijd is nu eindelijk duidelijk dat niemand minder dan de zussen O'G3NE zich The Voice, of liever 'The Voices', of Holland mogen noemen.

Team Borsato-genoten O'G3NE en Sjors van der Panne waren tijdens de finale aan elkaar gewaagd: beiden kwamen tijdens peilingen bijna om de beurt als winnaar uit de bus, dus bleef het tot het laatste moment spannend.

Toen de zusjes Lisa, Amy en Shelley eindelijk uit hun lijden werden verlost, sprongen de meiden drie gaten in de lucht. Sjors werd door hun overwinning tweede, maar nam zijn verlies sportief.

'Zo ongelooflijk goed!'

Tijdens de show zong O'g3NE Alain Clark's Change will Come, met een heuse computergegenereerde Alain. Voor hun tweede nummer kozen zussen Lisa, Amy en Shelley weer voor Beyoncé's versie van Emotions. Wederom gingen hun optredens er bij het publiek én de coaches in als koek. "Jullie zijn zo ongelooflijk goed", prees Trijntje Marco's kandidates. "Jullie zijn zo ongelooflijk gedisciplineerd. Jullie krijgen tips van iedereen en zijn zo bescheiden en professioneel. Ik krijg er kippenvel van! Met zo'n mentaliteit gaat het zekker goed komen", voorspelde ze.

Ook blogger Perez Hilton bleek fan van de meiden, zei hij in een videoboodschap. "Ik hou van jullie, die covers die ik heb gehoord zijn geweldig. Ik wens jullie veel succes en ik hoop, eigenlijk weet ik het wel zeker, dat ik jullie zie in Amerika!"'Stem op Sjors!'

Sjors zong Ne me quitte pas en Zeg me dat het niet zo is, van én met Frank Boeijen. Zowel het publiek als een paar coaches hielden het tijdens beide liedjes niet droog. Ali was zelfs zo geraakt door Marco's kandidaat dat hij zijn eigen kandidaat Guus héél even vergat. "Waarom heb ik jou tegenover April en Dr. Rum gezet? What was I thinking? Het kan me geen reet schelen, jij geeft mij en zoveel mensen plezier, ik ga mensen gewoon vragen om ook op jou te stemmen!"

Lange tijd leek het publiek dat ook te doen en was Sjors favoriet, maar kennelijk lieten O'g3ne's fans dat níet over hun kant gaan.Eerste afvallers

De eerste kandidaat die tijdens de show afviel was Trijntje's kandidaat Emmaly. Maar, niet voordat ze haar single Should I stay or should I Go, die ze maakte met niemand minder dan Anouk, nog één keer ten gehore bracht op het podium van The Voice.

De tweede afvaller was Ali's kandidaat Guus. Hij hield zich wederom prima staande tijdens de liveshow, wat hem volgens Marco maar wat gevaarlijk maakte..: "Je hebt favorieten naar huis gestuurd. Jij ben een man om rekening mee te houden." Ook Guus mocht afscheid nemen van het publiek door zijn single, Story Behind the Song, te zingen.