Nieuws/Entertainment
872911
Entertainment

Harry Styles wil homogeruchten niet voeden

De meeste heren van One Direction durven best toe te geven welke mannen ze knap vinden. Niall Horan, Zayn Malik en Louis Tomlingson kunnen zo wel wat voorbeelden noemen, maar Harry Styles houdt de lippen stijf op elkaar. Hij lijkt de geruchten die over zijn verborgen homoseksualiteit niet te willen voeden.

Niall Horan noemt Johnny Depp in een interview met London Lesbian & Gay Switchboard zijn zogenaamde 'man-crush'. Zayn Malik geeft toe dat hij geen vlinders in zijn buik heeft, maar het acteerwerk van Jake Gyllenhaal (Donnie Darko) wel heel goed vindt. Louis Tomlinson is een groot fan van Russell Brand en kijkt enorm naar hem op. Hij noemt David Beckham ook een geweldige vent.

Alleen Harry en Liam hebben de namen van hun favoriete mannen voor zich gehouden. Het is niet de eerste keer dat Harry Styles door onduidelijke antwoorden in interviews vragen opwerpt over zijn sekuele voorkeur.

In het interview zeggen de One Direction-mannen bovendien dat je niet bang moet zijn om uit de kast te komen. "Wees gewoon jezelf. Als dat is wie je bent, is dat wie je bent. Je moet niet bang zijn om jezelf te zijn", zegt Zayn. Zou dat een openlijke steunbetuiging aan zijn bandmaatje Harry Styles zijn?