Nieuws/Entertainment
873534
Entertainment

Vriend prijst Britney Spears

Britney Spears' nieuwe vriend Charlie Ebersol is vol lof over haar "grote hart".

Charlie produceerde onlangs een documentaire over NFL-spelers en hun veelal veelbewogen verledens, en vertelt aan People onder meer dat hij zich goed kon verplaatsen in de spelers omdat ook hij het nodige heeft meegemaakt. Zo werd hij op school vreselijk gepest en stortte in 2004 het privévliegtuig waarin hij, zijn vader en jongere broertje zaten, neer. Zijn broertje kwam om bij de crash.

Door alle ellende is hij nu meer in staat iemand als Britney op waarde te schatten, filosofeert hij. "Ik wil mijn privéleven graag privé houden, maar ik kan zeggen: als ik niet al die dingen had meegemaakt, was ik nooit klaar geweest voor wat voor relatie dan ook. Zeker niet met Britney, die het grootste hart ooit heeft. Ik kan het me niet voorstellen. Iedereen heeft recht op liefde."

Charlie en Britney werden een paar maanden terug gekoppeld door haar vader Jamie. Hij  ontmoette tv-producent Charlie tijdens een werkbespreking met als een doel een eigen reallifesoap voor de zangeres, en zag in hem meteen zijn ideale schoonzoon. Daarna zette hij, met succes, alles in het werk om ervoor te zorgen dat de vonk oversprong. Wel moest Charlie meteen een geheimhoudingsverklaring tekenen, maar daar lag hij niet wakker van.