Nieuws/Entertainment
873755
Entertainment

Eerste interview na de geboorte van Jacques en Gabriella

Prinses Charlène smoorverliefd op tweeling

Prinses Charlène van Monaco doet een boekje open over haar leven als kersverse moeder. Ze is moe, maar het gaat goed met haar en de tweeling. De tweeling, Gabriella Thérèse Marie en Jacques Honoré Rainier, groeien als kool en komen elke dag aan in gewicht.

De eerste keer dat Charlène haar kindjes hoorde huilen raakte ze overweldigd door emoties. Over de kinderen vertelt Charlène ook dat ze allebei erg actief en expressief zijn. "Ze zijn prachtig, schattig, ik ben smoorverliefd op ze."

Charlène en haar man prins Albert genieten van elk moment. "Elke seconde met ze is magisch. Ik kijk er naar uit meer tijd met ze door te brengen." De tweeling kwam twee weken te vroeg ter wereld, zo laat de Charlène weten aan Paris Match.

Momenteel verblijven Charlène en de kinderen nog in het ziekenhuis, maar ze hoopt dat snel te kunnen verlaten om de kerstdagen thuis door te brengen met de baby's. "Het hangt af van de kinderen, zij zijn de baas nu", laat ze weten.

De voormalig Olympisch zwemster hoopt de pasgeborenen zo snel mogelijk aan de wereld te kunnen tonen, waarschijnlijk volgende week.

Vanaf het moment dat ze zwanger was voelde de prinses al een sterke band met de kinderen en een grote verantwoordelijkheid om ze goed te laten opgroeien. "Ik zal mijn best doen ze te begeleiden, op te voeden en ze de waarden meegeven die mijn man en ik belangrijk vinden", zegt de prinses.