Nieuws/Entertainment
873780
Entertainment

Mel B kampt vermoedelijk met maagzweer

De reden van de ziekenhuisopname van Mel B. is vermoedelijk een maagzweer, hierdoor mist ze de finale van X-Factor vanavond. De toestand van de 39-jarige artieste zou stabiel zijn. Ze wordt in het ziekenhuis behandeld op een afdeling voor intensieve verpleging.

Melanie Brown schreeuwde het uit van de pijn en is door een chauffeur naar het ziekenhuis gebracht, waar ze tal van onderzoeken onderging. "Mel voelt zich verschrikkelijk, fysiek en emotioneel. Ze is erg zwak en krijgt behandeling tegen de pijn", vertelt een bron van The Sun. De vriend beweert dat ze dood had kunnen zijn als de chauffeur niet zo voortvarend had opgetreden.

Iedereen in haar omgeving is erg bezorgd, vooral Simon Cowell. "Simon staat permanent in contact met haar man om op de hoogte te blijven. Simon heeft nog niet met Mel gesproken, want zij mag haar telefoon niet gebruiken. Maar hij is volledig op de hoogte over haar gezondheidstoestand", aldus een bron aan The Sunday People. Mels moeder Andrea Brown spreekt op Twitter over een nachtmerrie voor een moeder om te horen dat haar dochter zo ernstig ziek is."

Tulisa Contostavlos verving Mel tijdens de zaterdagavondshow. Zondagavond wordt een winnaar gekozen. Die gaat Mel zeker niet meemaken, daarvoor zou ze veel te zwak zijn.