Nieuws/Entertainment
873781
Entertainment

Trouwring ontbreekt aan vinger

Mel B verschijnt met blauwe plekken

Tegen alle verwachtingen in verscheen Mel B. zondagavond gewoon in de finale van X-Factor, nadat ze eerder was opgenomen in het ziekenhuis. De blauwe plekken en missende trouwring zorgden echter wel voor vraagtekens over haar huwelijk met Stephan Belafonte en voor twijfels over de reden van haar ziekenhuisopname.

Echtgenoot Stephen Belafonte verdedigt zichzelf op Twitter tegen de beschuldigingen aan zijn adres, dat hij zijn vrouw Melanie Brown zou hebben mishandeld. Mel B. verscheen onverwacht toch bij de finale van X-Factor, maar wel met blauwe plekken op haar armen en een plek op haar gezicht die duidelijk gecamoufleerd leek. Belafonte noemt de geruchten walgelijk en onwaar.

De geruchten werden verder versterkt toen Mel haar handen liet zien waar duidelijk zichtbaar haar trouwring miste. Bovendien hadden haar moeder Andrea en zus Danielle op Twitter hun onrust uitgesproken over waar Mel verbleef de afgelopen dagen en wat er met haar aan de hand was toen ze in het ziekenhuis lag.

In de nu verwijderde Twitterberichten van Danielle Brown sprak ze de man van haar zus stevig aan: "Je vertelde mama en mij gisteren dat ze in orde is en niet in het ziekenhuis ligt. Ik heb al je telefoontjes van de afgelopen week opgenomen. Waar is mijn zus?".

Ook moeder Andrea reageerde emotioneel toen Mel alsnog verscheen, maar ook haar ontging niet dat Mel er slecht aan toe was: "Al mijn tranen van de afgelopen dagen en daar is ze dan. Ik neem een groot glas wijn om het te vieren maar ik huil nog steeds. Arme Mel ziet er slecht uit".