Nieuws/Entertainment
873808760
Entertainment

Monica Geuze: inbraakpoging zonde van de tijd

Monica Geuze

Monica Geuze

In een nieuwe vlog op YouTube heeft Monica Geuze haar verhaal gedaan over de inbraakpoging die vorige week bij haar thuis is gedaan. De vlogster noemt het voorval ’zonde van de tijd’, zowel voor haarzelf als voor de inbrekers.

Monica Geuze

Monica Geuze

De boeven deden er volgens Monica namelijk bijna een uur over om überhaupt binnen te komen. De vlogster had naar eigen zeggen ’een ziek goed beveiligde deur’, waar ze weliswaar helemaal niets meer mee kon, maar die de inbrekers wel buiten hield.

Er was volgens Monica en haar vriend Robbert gelukkig ook niks weg. „Het was een beetje een bende, maar ik dacht ook: dat kon jij geweest zijn of een inbreker”, grapt Robbert tegen zijn vriendin. „Maar ik kon niets zien wat weg was.”

Monica noemt het hele voorval ’zonde van de tijd, vooral voor de mensen die geprobeerd hebben in te breken’. Nu ze de inbraakpoging kan relativeren is Monica echter heel blij dat er niemand gewond is geraakt en de vernielingen miniem zijn. „Wat dat betreft is de schade beperkt gebleven. Er zijn altijd ergere dingen op de wereld.”