Nieuws/Entertainment
873872
Entertainment

Hertogin rolt met haar ogen

Kate Middleton afgesnauwd

VIDEO - Tijdens het inpakken van cadeaus is Kate Middleton in New York afgesnauwd door een voorbijganger. De reactie van de hertogin spreekt boekdelen.

In de omgeving van een koninklijk paar dient men zich te houden aan een protocol, dus toen Kate Middleton de opmerking naar haar hoofd kreeg dat ze moest doorgaan met inpakken, zorgde dat voor verbaasde blikken. Kate kon haar reactie niet verbergen terwijl ze rustig verder ging met het inpakken van kerstcadeaus. De voorbijganger was duidelijk niet onder de indruk van de koetjes en kalfjes die Kate besprak met de andere inpakkers.

Tijdens het bezoek van het koninklijk paar hielp Kate mee om cadeaus in te pakken voor een goed doel voor kinderen op maandag. Dagen later kwam het filmpje naar buiten waarop verbaasde blik en rollende ogen van Kate duidelijk te zien zijn.

 

Dit was niet het enige voorval voor Kate die dag, een paar uur later brak basketballer LeBron James tevens met de koninklijke etiquette door zijn arm om de hertogin heen te slaan tijdens het poseren voor een foto.