Nieuws/Entertainment
873936
Entertainment

Angelina Jolie beschermt kinderen online

Angelina Jolie's kroost deed goed dienst als haar vervanging op de rode loper tijdens de premiere van Unbroken, maar de moeder van zes is er niet zeker van dat ze klaar zijn voor de digitale wereld.

Angelina Jolie heeft een beveiliger ingehuurd die het internet en social media gebruik van haar kinderen in de gaten houdt. "Het is een angstige nieuwe wereld", aldus de actrice.

Zelf maken Angelina en echtgenoot Brad Pitt geen gebruik van social media zoals Facebook, Twitter of Instagram. "Het gaat onze pet te boven.We zouden niet eens weten waar we naar zouden moeten zoeken" laat de actrice weten aan People. Ze noemt zichzelf 'old-school' maar ze schrijft liever dingen op papier.

Jolie is zich erg bewust van de gevaren die het internet bloot kan stellen aan kinderen, vandaar dat zij en Brad maatregelen hebben getroffen om het online verkeer van hun kinderen te monitoren.

Zelf is ze blij dat ze de technologie nog niet zo ontwikkeld was toen ze opgroeide als kind. "Ik kwam vaak genoeg in de problemen, dat zou allemaal zijn vastgelegd."