Nieuws/Entertainment
874527
Entertainment

'Bruce Jenner zegt kerstfeest Kris af'

Bruce Jenner heeft de uitnodiging afgeslagen om het jaarlijkse kerstfeest van ex-vrouw Kris Jenner bij te wonen. Hij vindt namelijk dat Kris lelijke dingen over hem heeft gezegd.

"Ze heeft het een en ander gezegd over zijn opvallende uiterlijk en daar heeft Bruce nu helemaal genoeg van", aldus een insider. Sinds zijn scheiding van Kris is Bruce regelmatig gezien met gelakte nagels, gestifte lippen en een paardenstaart.

"Over een paar maanden is de scheiding definitief. Bruce wil nu zijn eigen familietradities creëren." Daarnaast zou Bruce ook geen zin hebben om de nieuwe, jongere, lover van zijn ex tegen het lijf te lopen. "Hij is helemaal niet jaloers, hij vindt hun relatie gewoon een beetje ordinair."

De ingewijde van RadarOnline heeft ook al een idee hoe Bruce de kerstdagen gaat vieren. "Hij geeft waarschijnlijk een klein feestje bij hem thuis in Malibu op kerstavond."

De traditionele kerstkaart van de familie was al van de baan, maar het ziet er naar uit dat ook de feestdagen niet vlekkeloos zullen verlopen bij Kardashian/Jenner-clan.