Nieuws/Entertainment
874540
Entertainment

Charlie Sheen mogelijk terug in Two and a Half Men

Het ziet er naar uit dat Charlie Sheen weer te zien zal zijn in de hitserie Two and a Half Men. Niets is officieel bevestigd, maar recente uitspraken van Ashton Kutcher hinten er wel naar.

Sheen werd in 2011 ontslagen van de show, waarna Ashton Kutcher de hoofdrol overnam. Hoewel zijn karaker in de serie is overleden, liet Sheen eerder dit jaar al weten mogelijk terug te komen.

Tijdens een gesprek tussen Ellen DeGeneres en Ashton Kutcher werden deze geruchten echter weer opgerakeld en hoewel Kutcher niet direct toegeeft dat Sheen terug komt, ontkent hij het ook niet: "Ik geloof niet dat ik hierover mag praten, maar ik ben bang. Ja, ik ben best doodsbang..."

DeGeneres neemt echter geen genoegen met dit antwoord en vraagt door. Na lange stilte besluit Kutcher uiteindeijk te antwoorden: "Als je op het terrein van Warner Bros. bent en je hoort sirenes, kom me dan redden!"

De talkshow-host vat zijn gedrag en antwoord op als een bevesting en trekt de conclusie dat Charlie Sheen dus inderdaad terug zal komen. Kutcher reageert direct dat hij dat gezegd zou hebben, maar kan een geheimzinnig gegrinnik niet onderdrukken.

Sheen laat aan Extra weten dat hij graag terug zou willen komen. "Als zij het willen, zal ik er zijn. Ik ben het aan de fans verschuldigd en voor mezelf zal het een soort van afsluiting zijn van mijn tijd bij de show."