Nieuws/Entertainment
874568
Entertainment

Weigert medicijnen te nemen

Fifi Geldof doodziek

Fifi Geldof, dochter van rocker Bob Geldof, heeft last van zware gezondheidsproblemen. Via een hartverscheurende foto laat ze weten te kampen met een ernstige longontsteking.

Op de foto die Fifi Geldof deelt via Instagram ziet de oudste telg van de familie Geldof er niet goed uit. De 31-jarige gaf aan zich dood te voelen in haar strijd tegen de potentieel dodelijke longinfectie.

Fifi deelde met haar volgers dat ze bloed ophoest, last heeft van bloedende oren, koorts, trillingen, pijn op de borst en dat ze zo zwak is dat ze zichzelf amper staande houdt. Een situatie die ze niemand toewenst.

Fifi ging er vanuit dat ze te maken had met een winters griepje, maar het blijkt toch een zware longontsteking te zijn. Toch wil ze geen medicijnen innemen, Fifi blijft erbij dat ze haar lichaam op natuurlijke wijze wil laten herstellen.

Fans zijn daar niet zo gerust op en smeken haar massaal naar een dokter of ziekenhuis te gaan, zeker indien de situatie verslechtert. Hierna gaf ze toe wel een dokter te hebben te bezocht toen ze bloed begon te hoesten.

Onlangs sprak Fifi zich nog out over haar gevecht met een klinische depressie die al twintig jaar duurt en hoe de dood van haar jongste zusje Peaches haar beïnvloed heeft. "Een stukje van mijn hart en ziel is verloren gegaan. Ze was mijn kleine zusje."