Nieuws/Entertainment
874677
Entertainment

Presentatrice en Samuel Deutsch nog steeds gelukkig samen

Sylvie Meis viert vroege kerst met geliefde

FOTO - Ze waren al een tijdje niet samen gespot maar blijken nog steeds gelukkig samen. Sylvie Meis en haar geliefde Samuel Deutsch hebben een vroege kerst gevierd.

De presentatrice postte een gezellig kiekje met haar 'SammyBoy', zoals hij in het bijschrift van de foto wordt aangeduid, en haar beste vriend André Borchers.

Of Sylvie en Samuel de echte kerst ook in elkaars armen doorbrengen is de vraag. Samuel is joods, dat volgens de traditie inhoudt dat hij geen Kerstmis viert maar Chanoeka, 'het feest van de lichtjes'.

Dat valt begint dit jaar op 17 december en zal duren tot en met 24 december, wanneer Sylvies kerstavond begint. Tegenover Privé TV was Sylvie ook niet uitgesproken over of Samuel aanschuift tijdens de feestdagen.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/nl_NL/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));Bericht door Sylvie Meis News.