875009
Entertainment

Collega's loven Robin Williams tijdens première

Tijdens de première van één van Robin Williams laatste films Night at the Museum: Secret of the Tomb was zijn vrouw Susan Schneider aanwezig en werd er uitgebreid stilgestaan bij de overleden acteur.

Susan stond niemand van de aanwezige pers te woord, maar zijn collega's waren vol lof over Robin.

Ben Stiller, hoofdrolspeler in de film, vertelt aan People: "Robin is heel belangrijk voor de Night at the Museum-films. Als hij hier nu was geweest, had hij iedereen veel harder aan het lachen gemaakt dan ik ooit zal kunnen."

Ricky Gervais is nog steeds aangeslagen door Robins dood. "Het is heel verdrietig. Hij was een geweldig acteur, een icoon die mijn vriend werd."

Voor de achttienjarige acteur Skyler Gisondo was werken met Robin een ervaring die hij nooit van zijn leven zal vergeten. "Hij was één van de aardigste, meest bescheiden en grappigste mannen die ik ooit heb leren kennen en ik prijs mezelf gelukkig dat ik met hem mocht werken. We missen hem allemaal. Heel erg."

Robin werd afgelopen augustus door zijn persoonlijk assistente dood gevonden in zijn huis. Al meteen werd duidelijk dat de acteur zichzelf van het leven had beroofd. Hij werd 63 jaar.