Nieuws/Entertainment
875350
Entertainment

Wendy van Dijk geeft trouwjurk weg

Wendy van Dijk heeft donderdag haar eigen glossy genaamd Wendy gelanceerd.

De presentatrice geeft in het blad haar trouwjurk weg - zie video. "Het is zonde als hij in de kast hangt."

Het tijdschrift is onderdeel van haar nieuwe mediacampagne, waarmee ze zich wil inzetten voor een gelukkiger Nederland. "Er is negativiteit genoeg in de wereld. We worden er dagelijks via kranten, internet en tv mee geconfronteerd en besmet. Het is de hoogste tijd voor een tegengeluid", zegt de presentatrice.

"Laten we elkaar inspireren met hoop, kracht, liefde, informatie en ontspanning." Naast het tijdschrift lanceert Wendy ook een website, wendyonline.nl. Via het blad, de site en social media gaat ze positief nieuws, handige tips, wijze raad, praktische adviezen en inspirerende levensverhalen delen. Ook zal Wendy een kijkje achter de schermen van haar eigen drukke leven geven. Voor ieder blad krijgt Wendy hulp van een bekende artiest die zijn of haar visie op geluk geeft.

Wendy laat weten dat zij haar geluk heeft gevonden, maar dat was niet altijd even makkelijk. "Het ging met vallen en opstaan, met dromen en groot verdriet. En nog steeds kan ik met mijn handen in mijn haar zitten en denken: hoe gaan we dit nu weer oplossen? Wellicht kan ik met mijn ervaringen andere mensen bij hun zoektocht helpen."

De eerste editie van Wendy ligt 12 december in de winkels.