Nieuws/Entertainment
876223254
Entertainment

Snooki stopt met Jersey Shore

Nicole ’Snooki’ Polizzi.

Nicole ’Snooki’ Polizzi.

Nicole ’Snooki’ Polizzi is na tien jaar klaar met de camera’s. De realityster neemt afscheid van de MTV-reeks Jersey Shore, maakte ze bekend in haar podcast It’s Happening With Snooki & Joey.

Nicole ’Snooki’ Polizzi.

Nicole ’Snooki’ Polizzi.

De 32-jarige Nicole keert niet terug in een eventueel nieuw seizoen van Jersey Shore: Family Vacation. „Er zijn heel veel redenen waarom, maar de belangrijkste is dat ik het gewoon niet meer kan.”

De realityster wilde al langer stoppen, maar besloot toch elke keer weer nog een seizoen te maken. Haar man en drie kinderen zijn de belangrijkste reden waarom Snooki nu alsnog de knoop heeft doorgehakt. „Ik haat het om weg te zijn van de kinderen”, legt ze uit. „Ik vind het niet leuk meer om drie dagen op rij te feesten. Dat is mijn leven niet meer en ik wil thuis bij de kinderen zijn. Ik vind het niet erg om af en toe uit eten te gaan of zo, maar het is gewoon heel zwaar voor me om de kinderen achter te laten om de show te filmen.”

Nicole was sinds de eerste reeks uit 2009 een vast lid van de cast. In 2012 werd het populaire programma van de buis gehaald, maar wel was ze in de tussentijd te zien in de spin-off Snooki & JWoww. Vorig jaar kwam de voltallige cast weer bij elkaar in Jersey Shore: Family Vacation waarvan inmiddels drie seizoenen zijn uitgezonden.

safe-and-fast iconVeilig betalen
box icon14 dagen bedenktijd
safe-and-fast iconVeilig betalen
box icon14 dagen bedenktijd