Nieuws/Entertainment

’I know everything now’

Kit Harington huilde bij het lezen van laatste GoT-script

Het voorlaatste seizoen van Game of Thrones zit er alweer een tijdje op en het is nu wachten op seizoen 8, waarmee er een definitief einde komt aan de mateloos populaire HBO-serie. En niet alleen de fans treuren om het naderende einde, ook acteur Kit Harington - die de rol van hoofdpersonage Jon Snow vertolkt - geeft toe dat hij bij het lezen van het laatste script zijn tranen niet kon bedwingen.

De Britse ster was vrijdag te gast in het BBC-programma The One Show, waar hij werd overspoeld met vragen over het laatste seizoen. „We hebben vorige week in Belfast met z’n allen het hele script doorgelezen, dus ik weet nu alles”, zegt de acteur, refererend aan de beroemde Game of Thrones-uitspraak You know nothing, Jon Snow.

De 30-jarige acteur voegt eraan toe: „Ik huilde op het eind. Je moet niet vergeten wij de show al acht jaar met elkaar doen en dat er niemand zo betrokken is als wij. Ik krijg weer tranen in mijn ogen als ik eraan denk. Het gaat een vreemd jaar worden waarin we afscheid van elkaar moeten nemen en waarin iedereen een allerlaatste scène heeft.”

Vorige maand verloofde Kit zich met zijn voormalige tegenspeelster uit Game of Thrones, Rose Leslie. De twee hebben sinds 2012 een relatie en maakten hun huwelijksplannen bekend met een officieel verlovingsbericht in de krant The Times.

Er is niet nog bekendgemaakt wanneer het laatste seizoen van Game of Thrones te zien zal zijn.

Lees meer over