Nieuws/Entertainment
885485
Entertainment

'Ik hoop dat dit mijn laatste vrouw wordt'

Lothar Matthäus voor vijfde keer getrouwd

FOTO'S - Voormalig voetbalheld Lothar Matthäus (53) is voor de vijfde keer in het huwelijksbootje gestapt. Dit keer is de 26-jarige Anastasia de gelukkige. Lothar: "Ik hoop dat dit mijn laatste vrouw wordt."

De twee gaven elkaar het jawoord in een kerk (foto) in de buurt van hun woonplaats Budapest (Hongarije). Lothar droeg een blauw pak, Anastasia een witte strapless jurk met sluier (foto).

Er was nog een feestelijke gebeurtenis afgelopen zaterdag: voor de plechtigheid werd hun zoon Milan, die afgelopen april werd geboren, gedoopt. Lothar ging met zijn zoon de kerk binnen.

Matthaüs trouwde in 1981, toen zijn kersverse aanstaande nog niet eens was geboren, voor het eerst. Nog drie bruiden volgden. De laatste daarvan bleef ook meteen het kortste: Lothar en Liliana gaven elkaar op nieuwjaarsdag 2009 het jawoord in Las Vegas, zij was toen 21. De scheiding werd in februari 2011 voltrokken.

Lothar blijft vertrouwen houden in zijn liefdestoekomst: "Ik hoop dat Anastasia mijn laatste echtgenote wordt", grijnste hij volgens Bild vlak voor de trouwplechtigheid.