Nieuws/Entertainment
885488
Entertainment

Moeizaam herstel Tracy Morgan

Tracy Morgan is nog steeds niet hersteld van het ernstige auto-ongeluk dat hij in juni had op een snelweg.  Een van de inzittenden kwam bij het ongeval om het leven.

Dinsdag diende in New Jersey een rechtszaak over het auto-ongeluk van meer dan vijf maanden geleden. Een van zijn advocaten liet daar volgens New York Post weten dat de 30 Rock-acteur nog lang niet hersteld is van het traumatisch hersenletsel dat hij bij de crash opliep.

De advocaten van de komiek kwamen in de rechtbank bijeen voor de rechtszaak die Morgan heeft aangespannen tegen Wal-Mart, want het was een vrachtwagen van deze keten die de limousine aanreed. Een van de inzittenden kwam daarbij om het leven. Twee van de drie overige inzittenden raakten ernstig gewond. Morgan verbleef in de daaropvolgende weken in het ziekenhuis en een revalidatiecentrum. Naast hersenletsel had hij een been, neus en ribben gebroken.

Morgan stuurt aan op een schadevergoeding. Wal-Mart beweert dat de slachtoffers de verwondingen deels opliepen omdat ze geen veiligheidsriemen droegen. Morgan liet zich niet zien in de rechtbank, want het draaide dinsdag vooral om de planning van de zaak.