Nieuws/Entertainment
885688
Entertainment

Moeder niet op ziekenbezoek bij Tori Spelling

Ondanks dat Tori Spelling wekenlang in het ziekenhuis lag met bronchitis, kwam haar moeder niet op bezoek.

Dat zegt ze in een televisie-interview met Today.

Toen ze gevraagd werd of de stroeve relatie met haar moeder iets is verbeterd tijdens haar verblijf in het ziekenhuis, vertelde Spelling dat ze helemaal niks van haar gehoord heeft. "Maar ik wil er uit respect niet te veel over zeggen."

Ondanks berichten dat het niet goed gaat met haar huwelijk met Dean McDermott, vertelt de actrice dat hij juist heel toegewijd was tijdens haar recente ziekbed. "Hij stond iedere dag aan mijn bed. Hij heeft zich bewezen. Hij zorgde thuis voor de kinderen. Hij heeft echt moeite gedaan", zegt de Beverly Hills 90210-actrice die verwijst naar de eerdere persoonlijke problemen van McDermott waardoor hij te weinig moeite in het gezin stak.

McDermott heeft aangegeven te willen stoppen met de realitysoap rond het leven van hun gezin, maar Spelling geniet juist van het therapeutische effect van de tv-serie. "Voor mij werkt het. Ik kom uit een familie die niet praat over emoties, we onderdrukten dingen. De serie was een manier om me veilig te voelen waarin ik kon delen. Het is therapie voor mij."