Nieuws/Entertainment
886016268
Entertainment

Daley Blind getrouwd met Candy-Rae

Een jaar nadat Daley Blind op zijn knieën is gegaan en zijn vriendin Candy-Rae Fleur ten huwelijk vroeg, hebben ze zaterdag elkaar het jawoord gegeven. De voetballer deelt een prachtig kiekje van hem samen met zijn kersverse vrouw.

„Eindelijk kan ik zeggen, jij bent van mij!”, schrijft hij dolgelukkig op Instagram.

„Ik kan de woorden niet vinden om dit weekend te beschrijven, de momenten waarop ik mijn vrouw, mijn familie en zelfs bij sommige van mijn vrienden tranen van geluk zag gedurende de dag, de momenten waarop ik een seconde had om rond te kijken en zag dat alle emoties van de mensen van wie we houden van onschatbare waarde waren. Grote glimlachen en tranen van geluk het hele weekend lang! De woorden die onze familie en vrienden zeiden, zullen we nooit vergeten”, aldus een geëmotioneerde Daley.

Daley en Candy-Rae zijn al acht jaar gelukkig samen. In 2013 vertelde hij aan Cosmopolitan vol lof over haar: „Candy-Rae steunt me enorm en andersom probeer ik dat ook (...) Maar ik merk weleens dat ik in mijn eigen wereld leef en zó met mijn eigen prestaties bezig ben dat ik het soms vergeet als zij iets belangrijks heeft. Gelukkig houdt ze me scherp en zegt ze dat tegen me.”

Op de hoogte blijven van al het nieuws over de sterren? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.