Entertainment/Gossip
88606322
Gossip

Lil Kleine en dochter Frank Masmeijer zetten bloemetjes buiten op Mykonos

Rapper Lil Kleine - die dit voorjaar nog achter de tralies verbleef - geniet volop van zijn vrijheid in gelegenheden met betere faciliteiten. Zo viert hij momenteel vakantie op het Griekse eiland Mykonos. En dat doet hij niet alleen. Op Instagram Stories is te zien dat hij samen met Charlotte Masmeijer, de dochter van de gevallen presentator Frank, zich volop heeft vermaakt.

In een filmpje en een foto die Charlotte deelt op het sociale medium zie je een lachende Lil Kleine. Van een nieuwe liefde is geen sprake, want ze schrijft: „Even ter verduidelijking! Ik zit in een gelukkige relatie. Jorik is gewoon m’n mattie. #nodramaneeded.”

(Tekst loopt door onder de foto’s.)

Sinds de vermeende mishandeling van zijn ex-verloofde Jaimie Vaes is het op het Instagramaccount van Lil Kleine erg rustig. Eind juli deelde hij een foto van zichzelf met zanger Gordo bij het festival Tomorrowland. In diezelfde maand werd duidelijk dat het onderzoek van het OM naar de vermeende mishandeling nog steeds loopt.

Lil Kleine werd in februari aangehouden nadat er beelden naar buiten waren gekomen waarop te zien zou zijn dat hij Jaimie met haar hoofd tussen een autodeur klemde. Vlak na het vermeende incident brak zij met Lil Kleine. De socialite liet begin april in een interview op televisie weten dat zij aangifte tegen haar ex had gedaan.