Nieuws/Entertainment
886091
Entertainment

Champagnemerken weigerden smakeloze Kim

Tijdens de veelbesproken fotoshoot balanceerde Kim Kardashian een champagnefles op haar beroemde billen. Nu blijkt dat geen enkel champagnemerk zijn naam wilde verbinden aan de gewaagde foto's.

Tijdens de voorbereidingen voor de recente fotoshoot met Kim Kardashian werden verschillende bekende champagnemerken gepolst door Paper Magazine of ze mee wilden werken aan de shoot. Ze weigerden allemaal en daarom is Kim vereeuwigd met merkloze champagne, volgens News.com.au.

De foto's van Kim gingen de laatste week het internet massaal over. Op een ervan was een voorover gebogen Kim te zien met een spuitende fles champagne in haar handen. Op andere foto's staat ze naakt en met haar billen bloot. De foto's werden gemaakt door de beroemde fotograaf Jean-Paul Gaulde, als eerbetoon aan zijn oeuvre uit de jaren zeventig.

Het tijdschrift benaderde de champagnemerken om de shoot te sponsoren, maar de reacties van de luxemerken waren negatief. 'Smakeloos' zou een merk de plannen hebben genoemd.

Paper Magazine laat weten dat er weliswaar advertenties in de uitgave staan, maar dat die naar de bedrijven toe niet specifiek zijn gepresenteerd als kans om op de cover te komen.