Nieuws/Entertainment
886167
Entertainment

'Huwelijk Tori Spelling staat op springen'

Tori Spelling en Dean McDermott staan op het punt om te gaan scheiden.

"Er lijkt weinig liefde meer tussen hen te zijn", zegt een insider tegen Us Weekly. "Als de camera's uit zijn, heerst er een kille en afstandelijke sfeer."

Tori (41) en Dean (47) zijn acht jaar getrouwd en hebben vier kinderen. Vorige week werd al bekend dat Dean wil stoppen met de realityshow rond hun huwelijk, True Tori, die grotendeels draait om zijn ontrouw en drugsprobleem. "Ik kan het niet meer aan, het is slecht voor mijn ziel", zei de acteur in een interview met Access Hollywood. De zender Lifetime liet daarop weten dat hij gewoon tot het einde van het huidige seizoen te zien zou zijn in de serie.

De spanning lijkt nu verder te zijn opgelopen doordat de Beverly Hill, 90210-actrice deze maand met bronchitis werd opgenomen in het ziekenhuis. "Dean was er wel voor haar in het ziekenhuis, maar het was meer een verplichting en dat was voor Tori erg deprimerend", zegt een tweede bron. "Hij was met zijn gedachten ergens anders en hij had weinig aandacht voor Tori. Hij greep elk excuus aan om weg te gaan en was zo min mogelijk bij haar."

Hoewel de twee al maanden aan hun huwelijk werken, ziet de toekomst er volgens een derde bron niet erg rooskleurig uit. "Ze praten nog maar amper met elkaar."