Nieuws/Entertainment
888993
Entertainment

Channing Tatum experimenteerde met drugs

Channing Tatum had een wild leven toen hij als stripper werkte. “Ik had toen zoiets van: lang leve de lol”, vertelt de acteur in een interview met The Hollywood Reporter.

In die periode experimenteerde Channing ook met drugs. “Ik was niet verslaafd en heb nooit crack of heroïne gebruikt”, benadrukt hij. “Ik heb nooit een overdosis genomen. Ik dronk vooral veel. Ik zag dat niet als een probleem en dat doe ik nog steeds niet.”

Het was vooral de spanning en niet het geld dat hem als 19-jarige aantrok in strippen, vertelt Channing verder. “Het was niet zoveel als je misschien denkt. Hooguit 150 dollar (120 euro) op een goede avond.”

Tatum is binnenkort te zien in Magic Mike XXL, het vervolg op de film Magic Mike waarin hij een stripper speelde. De nieuwe film is deels gebaseerd op zijn ervaringen tijdens een strippers-conferentie in de jaren 90. “Ik weet niet waarom ze het een conferentie noemen. Het is niet dat strippers er tips uitwisselen ofzo. Het was gewoon een grote show met 50 tot 70 strippers en 2000 tot 3000 vrouwen. Het was te gek!”