Nieuws/Entertainment
889531
Entertainment

Chris Brown door het lint

Chris Brown laat zich weer eens helemaal gaan. Ditmaal via sociale media, dus er zijn geen gewonden gevallen. Hij veegt de vloer aan met twee presentatrices.

In het programma The Real bespreken presentatrices Tamar Braxton and Adrienne Bailon de relatie van Chris Brown en model Karrueche Tran. Het koppeltje heeft al tijden een knipperlichtrelatie.

Chris Brown zou Karrueche al meerdere malen hebben bedrogen, maar die blijft toch steeds weer klaar staan voor de R&B-zanger. In hun show bespraken Tamar, Adrienne en hun gasten dat het model vast bij Chris blijft omdat ze het leuk vindt om met haar vriendinnen in de spotlights te staan. Die vriendinnen zouden Karrueche daarom niet waarschuwen voor deze 'bad guy'.

Die opmerking schoot bij Chris Brown in het verkeerde keelgat en hij uitte zijn woede via filmpjes op Instagram. Op de inmiddels verwijderde foto's en video's met bijschriften scheldt hij de dames uit voor vissenkoppen, noemt hij ze muppets en zegt hij dat Tamar het lelijke zusje van de show is.

Om de mensen die wilden zeggen 'doe eens rustig' voor te zijn, gaf Chris Brown zelf al toe: "Ik heb geen 'chill-knopje'."