Nieuws/Entertainment
889583
Entertainment

Dochter Frank Masmeijer ook aan bedelstaf

FOTO - Terwijl haar vader Frank Masmeijer in de cel zit en de verhalen over schulden zich opstapelen, bedelt dochter Michelle om geld.

De 21-jarige blondine geeft in Antwerpen feesten samen met een vriendin. Op een poster vraagt ze, ook vandaag weer, met een knipoog geld om die te kunnen organiseren.

Toen Michelle de afbeelding voor het eerst online zette, zat haar vader al vast: Privé wist eind oktober te onthullen dat de oud-quizmaster toen al vijf weken in de cel zat op verdenking van grootscheepse drugshandel.

Michelle en haar twee jaar jongere zusje Charlotte wonen nog thuis. Volgens moeder Sandra zijn de twee een grote steun nu haar man en hun vader Frank in een Belgische gevangenis verblijft. Hun voormalig hechte gezinsleven werd bedreigd door deurwaarders.

Hij vertelde zijn vrouw in de lucratieve diamantenhandel terecht te zijn gekomen, maar het werd het een andere 'branche' waarmee hij dacht zijn gezicht te kunnen redden. Hoe fout die keuze was, en hoelang geleden hij die al maakte, brengt Weekblad Privé morgen in een uitgebreide reportage.

Volg ons ook op Twitter