Nieuws/Entertainment
889660
Entertainment

Kourtney in aparte zwangerschapsjurk

Kourtney Kardashian is al flink gegroeid tijdens haar zwangerschap en het bewijs daarvan deelt ze met haar volgers op Instagram. Op de foto draagt ze een zwangerschapsoutfit die je alleen zult zien bij een echte Kardashian.

Terwijl iedereen zijn coltruien en andere kledingstukken met een col al diep in zijn kledingkast heeft verborgen, zijn de kragen bij de Kardashians nog behoorlijk hip. Regelmatig zien we Kim en de andere zussen in strakke truitjes en jurken lopen met een zogenaamde 'turtleneck'.

Kourtney Kardashian draagt een jurkje met zo'n col, die flink de aandacht vestigt op haar dikke zwangerschapsbuik. Met zoveel stof aan de bovenkant wordt het wel erg braaf, dus maakt de lengte van het jukje de outfit nog een beetje sexy. Met blote benen en hoge zwarte laarzen is het toch nog een echte Kardashian-outfit. Waarom Kourtney een band met twee grote dierenoren bij de outfit draagt, is niet helemaal duidelijk.

De zwangere Kourtney zou opnieuw een meisje krijgen. De 35-jarige realityster heeft al dochter Penelope (2) en zoon Mason (4).

Haar vriend Scott Disick (31) zat zelf echter te wachten op een jongen, dus dat was even slikken...