Nieuws/Entertainment
891772
Entertainment

Arie Boomsma met homo's vertrokken naar jungle

Arie Boomsma is dinsdag vertrokken naar Argentinië voor het programma De roze wildernis. Tv-producent Ewout Genemans twitterde een groepsfoto van het vertrek op het vliegveld. ''Daar gaan we, vier vaders met hun zonen en ik. Op naar Argentinië voor de opnamen van De roze wildernis'', twittert Arie dinsdagavond.

In De roze wildernis probeert Arie de moeizame band tussen de homoseksuele jongeren en hun vaders te verbeteren. Tijdens de tocht door de jungle van Zuid-Amerika voeren de jongens en hun vaders samen opdrachten uit om nader tot elkaar te komen en de oorzaak van hun onderlinge problemen te onderzoeken. De eindbestemming van het avontuur is de uitbundige Gay Pride in de Argentijnse stad Buenos Aires.

''KRO De Roze Wildernis is een hele mooie aanvulling op al die seizoenen van KRO’s Uit de Kast'', zei Arie eerder. ''Voor veel jonge homo’s begint het pas na de coming out. Dit nieuwe programma sluit goed aan bij de andere programma’s die ik maak: het gaat over mensen die ergens een conflict ervaren en daar zelf mee aan het werk gaan om dat te overwinnen. In dit geval geldt dat niet alleen voor de zoons, maar ook voor de vaders."