Nieuws/Entertainment
892521
Entertainment

Ontuchtrechtrel 'Honey Boo Boo' breidt zich uit

De ontuchtrel rond de moeder van realitysterretje Honey Boo Boo, waardoor hun serie 'Here Comes Honey Boo Boo' van de buis werd gehaald, neemt steeds ergere vormen aan.

De zender TLC, dat Here Comes Honey Boo Boo uitzond, trok de stekker uit de serie toen aan het licht kwam dat Honey Boo Boo's moeder Mama June voor de tweede keer een relatie heeft met de veroordeelde pedofiel Mark McDaniel.

Mama June en Mark hadden eerder een relatie, tot hij tien jaar de gevangenis indraaide wegens ontucht met een achtjarig meisje. Begin dit jaar kwam hij vrij en al snel begon hij weer een relatie met Mama June, die onlangs haar man Sugar Bear op straat gooide omdat hij ingeschreven stond op datingsites. Ze heeft vier kinderen, waarvan Honey Boo Boo met haar negen jaar de jongste is.

Mama June beweerde bij hoog en laag dat ze geen relatie heeft met Mark, maar al snel doken er foto's en video's van de twee samen op én bleek dat ze een auto voor hem had gekocht.

Haar oudste dochter 'Chickadee' (echte naam Anna), die nu twintig is en zelf een dochtertje heeft, kon het niet langer aanzien. Ze bracht in de openbaarheid dat zij zélf één van Mark's slachtoffers was. Toen ze acht jaar was, heeft Mark zich aan haar vergrepen, vertelt ze aan RadarOnline. Hij werd daarvoor opgepakt en moest voor de rechter verschijnen, maar werd vrijgesproken wegens gebrek aan bewijs. Later misbruikte hij nogmaals een achtjarig meisje en dat kon wel bewezen worden, dus draaide hij alsnog de bak in.

Het feit dat haar eigen moeder het vervolgens weer doodleuk met haar kwelgeest aanlegt, kan ze dan ook niet verkroppen. "Ik denk dat onze moeder-dochterrelatie voorbij is." Ook mag Mama June geen contact meer hebben met haar geliefde kleinkind.