Nieuws/Entertainment
892526
Entertainment

Menno wint Heel Holland Bakt

Verkoopmedewerker Menno maakt de allerlekkerste baksels van alle kandidaten van Heel Holland Bakt, besloot de jury.

Menno (35) moest het opnemen tegen business manager Beth (36) en criminoloog Anouk (29). Alle drie moesten ze drie zoete versnaperingen maken, namelijk een Charlotte Russe, 15 petit fours én een Kiekeboetaart, maar Menno's creaties vielen bij juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven het beste in de smaak.

Anouk en Beth vielen niet van hun stoel dat Menno hen versloeg. "Het is helemaal terecht dat Menno heeft gewonnen. Het is hem gegund", zegt Anouk sportief. Beth zegt al vanaf het begin ernstig rekening te houden met het bebaarde bakwonder. "Ik ben zo blij dat ik in de finale stond. Ik dacht meteen al dat Menno ook in de finale zou staan, hij is zó goed!"

De enige die zijn overwinning niet aan zag komen, was Menno zelf. "Ik ben ontzettend blij! Het is heel onwerkelijk, maar yes!"

Menno zag de opgenomen finale thuis met een groep vrienden. „Een paar van hen wisten dat ik gewonnen had. Maar voor de meesten hebben we het geheim kunnen houden”, zei de winnaar, die door zijn medefinalisten uitbundig werd geknuffeld. De hoofdprijs was een glazen beslagkom met inscriptie. Een betere reclame voor de kookwinkel in de Haagse Passage heeft Menno in elk geval niet kunnen maken.