Nieuws/Entertainment
893530
Entertainment

Justin Timberlake krijgt excuses van blad

Justin Timberlake en Jessica Biel zijn 'erg tevreden' met de excuses van het Britse blad Heat voor een verhaal waarin stond dat Justin met andere vrouwen had geflirt. Het stel had een rechtszaak aangespannen tegen het tijdschrift.

Heat ging in de rechtbank in Dublin flink door het stof. Advocaten lazen een verklaring voor waarin het blad toegeeft dat het artikel over Justin gebaseerd was op een 'ongegrond bericht' over een feestje in Parijs tijdens zijn tournee.

Daar zou hij met andere vrouwen geflirt hebben en dat zou Justins huwelijk met Jessica Biel in gevaar hebben gebracht. Heat geeft ook toe dat het stuk uitspraken van Jessica bevatte die zij nooit gedaan heeft. "De gedaagde betreurt het dat het paar in verlegenheid is gebracht en biedt onvoorwaardelijk excuses aan", aldus de verklaring.

De advocaat die Justin en Jessica vertegenwoordigde, liet op zijn beurt weten dat het stel 'erg tevreden' is met de intrekking van het verhaal en de excuses. Hij voegde eraan toe dat de twee opnieuw naar de rechter zullen stappen als ze opnieuw 'onjuiste beweringen' over hun huwelijk tegenkomen.