Nieuws/Entertainment
893554
Entertainment

Na confronterend gesprek met vader Dries

Dave Roelvink ondergedoken!

Dave Roelvink is zó geschrokken van de dingen die hij van zijn vader Dries hoorde, nadat die in het diepste geheim had gesproken met Richard Pach, dat hij zijn spullen heeft gepakt en is ondergedoken.

"Op het ogenblik ben ik de enige die weet waar die jongen is", zegt Dries. "Hij moet tot zichzelf komen."

Vader en zoon hadden een heftig gesprek nadat Dries gistermiddag voor het eerst sinds de pijnlijke gebeurtenissen in augustus Richard Pach ontmoette.

De zakenman is de vader van Melissa Pach, die met een aantal jongens tijdens de vakantie van haar ouders thuis een feestje gaf dat zo uit de hand liep dat na afloop juwelen, horloges en andere waardevolle spullen waren verdwenen en er ook nog eens een seksvideo van haar met Dave bleek te zijn gemaakt.

Dries: "Toen ik Dave vertelde hoe erg dat meisje ermee zit en hoeveel verdriet ze heeft van die hele toestand, zag ik bij hem ook tranen gisteren. Hij wil nu een paar dagen alleen zijn, hij heeft wat spulletjes ingepakt en zit nu in een hotelletje. Dave zei nog wel voordat hij wegging: 'Pa, maak een afspraak met de familie Pach, dan ga ik met Melissa zitten en zal haar mijn spijt betuigen en excuus aanbieden'."

"Begrijp me niet verkeerd hoor", vervolgt Dries. "Ik wil Dave niet in een slachtofferrol duwen, want er zijn nu eenmaal dingen misgegaan die nacht, maar ik begrijp dat hij de aandacht voor zijn persoontje moeilijk vindt. Daarom ben ik trots dat Dave in elk geval bereid is dat eerste stapje te zetten om dingen beter te maken."

Volg ons ook op Twitter