895626
Entertainment

RTL-presentator schrikt van negatieve verhalen

Martijn Krabbé klaar met Jacobien

Martijn Krabbé en Jacobien Schumacher zijn niet meer aan het daten. De presentator is erachter gekomen dat 'Bien' toch niet helemaal was wat hij zocht.

Martijn (46) en de 23-jarige Amsterdamse socialite, die zichzelf schrijfster noemt, hebben het slechts een paar weken leuk met elkaar gehad.

De tv-maker was eind september nog vol lof over Jacobien, maar de negatieve verhalen die over haar de ronde deden, hebben Martijn doen besluiten niet verder te gaan met de voormalige The Bachelor-kandidate.

"Wat er ook tussen hen was, het is over en uit. Ze hadden het misschien even leuk samen, maar Martijn was niet echt verliefd", schrijft Story. "Daarbovenop kwamen de negatieve verhalen over Jacobien, waarvan hij toch is geschrokken."

Al snel nadat Martijn onthulde dat hij en Jacobien aan het daten waren, kwam aan het licht dat 'Bien' het wel érg belangrijk vindt dat ze er in een relatie financieel warmpjes bij zit en dus een golddiger zou zijn.

Jacobien zou haar pijlen vooral richten op bekende Nederlandse mannen in de hoop een carrière in de televisiewereld van de grond te krijgen. Ze heeft kort iets gehad met Johnny de Mol. Op social media deed ze verwoede pogingen om Arie Boomsma aan de haak te slaan.