Nieuws/Entertainment
898792
Entertainment

Dave Roelvink halfnaakt in gayclub

Dave Roelvink nam vrijdagavond een verkwikkende douche in een gayclub, waar hij alle problemen even van zich af kon spoelen. Dave was met stylist Fred van Leer en Jamai Loman aanwezig in Rotterdam, waar het Rotterdamse fenomeen De Unie werd heropend.

Het interieur van het pand heeft een ongekende metamorfose ondergaan en is nu een wijn- en lunchbar. In het weekend is het een gayclub. De zaak beschikt over een 6 meter lang led-scherm, een dj-booth in de vorm van een preekgestoelte en een heuse douchecabine waarin dansers hun opwachting maken.

Gele zwembroek

Jamai verrichtte de officiële openingshandeling. Hij zorgde ervoor dat de douche ging stromen. Aan Dave Roelvink was het daarna de taak om de douche in gebruik te nemen. Niet in een gele zwembroek, zoals papa Dries dat zou doen, hoewel er wel een geel stringetje voor hem klaar lag...

Jody Bernal, die een nieuwe carrière heeft gevonden als dj, probeerde ondertussen de dj-booth uit. 

Bubbelbad

Dave kwam de laatste tijd veel negatief in het nieuws. Het jonge model is verdachte in een geruchtmakende roofzaak en zat daarvoor twee nachten vast. Tot overmaat van ramp verscheen een seksfilmpje van hem online dat was gemaakt in het bubbelbad van de villa waaruit voor een vermogen aan spullen was ontvreemd.

Korte tijd later belandde Dave opnieuw in de cel op verdenking van aanranding tijdens een stapavond in Amsterdam. Ook kwam de zoon van Dries negatief in het nieuws met berichten over rijden onder invloed van alcohol en rijden nadat zijn rijbewijs was ingenomen.