Entertainment/Gossip
901629803
Gossip

Ye en actrice Julia Fox zetten bloemetjes buiten in Miami

Rapper Ye (44) heeft een date gehad met actrice Julia Fox (31), onder meer bekend van de film Uncut Gems. De twee vrijgezellen hebben op nieuwjaarsdag samen een vorkje geprikt in een Italiaans-Amerikaanse restaurant in Miami.

Volgens entertainmentsite TMZ, die de foto’s van het etentje publiceert, zou er geen sprake zijn van een serieuze romance tussen Ye, zoals Kanye West al een tijdje door het leven gaat, en Fox. De ex van Kim Kardashian wil naar verluidt vooral genieten van zijn vrijgezellenbestaan.

Kim datet ondertussen al een paar weken met comedian Pete Davidson en heeft aangegeven de scheiding door te zetten. Ook gaf ze eind vorig jaar aan haar eigen achternaam terug te willen.

Het voormalige showbizzkoppel heeft samen vier kinderen: dochters North (8) en Chicago (3) en zoons Saint (6) en Psalm (2). Ye kocht onlangs nog een huis tegenover zijn ex om dichtbij de kinderen te zijn. People meldde eerder dat de woning tegen de vlakte gaat, omdat de rapper het huis enkel kocht voor de grond en de locatie.