Nieuws/Entertainment
905503
Entertainment

Sunnery James: 'Doutzen kan de catwalk al op'

Doutzen Kroes die nog maar anderhalve week geleden beviel  van dochter Myllena ziet er volgens manlief Sunnery James zo goed uit dat ze alweer aan het werk kan als lingeriemodel voor Victoria’s Secret.

"Ze zou de catwalk voor Victoria’s Secret zo weer op kunnen", vertelt Sunnery James over Doutzen Kroes tegen het AD. De kersverse ouder is erg onder de indruk van zijn vrouw. "Ik heb meer buik dan zij. Het is echt niet normaal",vervolgt Sunnery.

Topmodel Doutzen Kroes beviel onlangs van haar tweede kind Mylenna Mea. Volgens de wereldbekende dj voelt weggaan bij zijn gezin om plaatjes te draaien als liefdesverdriet.  "We hebben sinds haar geboorte echt in onze eigen grot gezeten. We zijn echt zo dicht bij elkaar gekomen."

Ook de 3-jarige Phyllon geniet van zijn zusje Myllena. "Hij overlaadt haar met kusjes en wil meehelpen haar te verzorgen. Hij snapt heel goed dat Myllena zijn zusje is. We hadden van tevoren niet gedacht dat een tweede kindje zo veel impact zou hebben. Te zien hoe Phyllon van zijn zusje geniet, is zo emotioneel. Dat is next level, niet te beschrijven."